Da bi mogli unaprijediti naše usluge i podignuti naše poslovanje na višu razinu jako nam je važno čuti i vaše mišljenje. Zbog toga vas molimo da podijelite vaša iskustva sa nama.

Napišite svoj komentar, zapažanje ili podijelite svoje iskustvo sa nama

Join the discussion 6 Komentara

 • Nikolina says:

  Ja i mojih 6 prijatelja smo bili sa vašim kombijem 07.12.2014. u Sarajevu na koncertu.
  Želim samo pohvaliti vašeg vozača koji nam je bio pravo osvježenje u putu:). Osim ugodne vožnje čak se i ponudio preuzeti karte za nas u dvorani dok smo bili na ručku i razgledavanju grada.
  Ukupni dojam za 5.
  Pozz
  Nikolina

 • Ljubica says:

  Javljam se za jednu veeeliku pohvalu vašem vozaču Toniju sa kojim smo moja obitelj i ja proveli prekrasan izletnički dan na Krki.

  Samo ostanite takvi, susretljivi i pristupačni:) i sigurno čemo vas ponovo angažirati, a našu preporuku imate za ubuduće.

 • Nare says:

  Emma Johnson February 14, 2013 at 5:35 pm I want to book this trip, how do i book it?Also, I live in Herceg Novi, can I join the group here or in Dubrovnik instead of tranlelivg to Podgorica?Thanks!Želim da rezervišete ovaj put , kako sam ga naručiti ?Takođe , ja živim u Herceg Novom, mogu pridružiti grupi ovde ili u Dubrovniku , umesto da putuju u Podgoricu ?Hvala!

 • Mirko says:

  Bravo Dalmatino,

  Svaka čast na top usluzi. Imali smo veliki problem jučer (jer se naših 6 gostiju nije uopće pojavio internetom naručeni prijevoz za zračnu luku). Nakon 15 min. čekanja nazvali smo vaš prijevoz, a vaš dispečer je problem brzopotezno riješio. Vaše vozilo je došlo nakon 10 minuta po naše goste iz Švedske i odvelo ih na avion. Zbog vas smo dobili ocjenu 10. u recenzijama i zato i mi vama dajemo desetku za odrađeno, a u buduće vas zovemo za sve što nam treba u vezi prijevoza.

  Mirko
  Apartmani Nodilo

 • Marijana says:

  Koristim ovu priliku da u svoje ime i u ime kolega pohvalim Vaseg vozaca Davora, njegovu izvrsnu uslugu, razumijevanje, nacin ophodjenja s izletnicima, zaista sve!

 • Teresa says:

  Just wanted to say a big thank you for accommodating our bookings from Thursday to Tuesday. All your drivers were excellent and the service we received was great. Thank you very much. Teresa

Napiši komentar

× How can we help you?