Da bi mogli unaprijediti naše usluge i podignuti naše poslovanje na višu razinu jako nam je važno čuti i vaše mišljenje. Zbog toga vas molimo da podijelite vaša iskustva sa nama.

Napišite svoj komentar, zapažanje ili podijelite svoje iskustvo sa nama

Join the discussion 7 Komentara

 • Nikolina says:

  Ja i mojih 6 prijatelja smo bili sa vašim kombijem 07.12.2014. u Sarajevu na koncertu.
  Želim samo pohvaliti vašeg vozača koji nam je bio pravo osvježenje u putu:). Osim ugodne vožnje čak se i ponudio preuzeti karte za nas u dvorani dok smo bili na ručku i razgledavanju grada.
  Ukupni dojam za 5.
  Pozz
  Nikolina

 • Ljubica says:

  Javljam se za jednu veeeliku pohvalu vašem vozaču Toniju sa kojim smo moja obitelj i ja proveli prekrasan izletnički dan na Krki.

  Samo ostanite takvi, susretljivi i pristupačni:) i sigurno čemo vas ponovo angažirati, a našu preporuku imate za ubuduće.

 • Nare says:

  Emma Johnson February 14, 2013 at 5:35 pm I want to book this trip, how do i book it?Also, I live in Herceg Novi, can I join the group here or in Dubrovnik instead of tranlelivg to Podgorica?Thanks!Želim da rezervišete ovaj put , kako sam ga naručiti ?Takođe , ja živim u Herceg Novom, mogu pridružiti grupi ovde ili u Dubrovniku , umesto da putuju u Podgoricu ?Hvala!

 • Mirko says:

  Bravo Dalmatino,

  Svaka čast na top usluzi. Imali smo veliki problem jučer (jer se naših 6 gostiju nije uopće pojavio internetom naručeni prijevoz za zračnu luku). Nakon 15 min. čekanja nazvali smo vaš prijevoz, a vaš dispečer je problem brzopotezno riješio. Vaše vozilo je došlo nakon 10 minuta po naše goste iz Švedske i odvelo ih na avion. Zbog vas smo dobili ocjenu 10. u recenzijama i zato i mi vama dajemo desetku za odrađeno, a u buduće vas zovemo za sve što nam treba u vezi prijevoza.

  Mirko
  Apartmani Nodilo

 • Marijana says:

  Koristim ovu priliku da u svoje ime i u ime kolega pohvalim Vaseg vozaca Davora, njegovu izvrsnu uslugu, razumijevanje, nacin ophodjenja s izletnicima, zaista sve!

 • Teresa says:

  Just wanted to say a big thank you for accommodating our bookings from Thursday to Tuesday. All your drivers were excellent and the service we received was great. Thank you very much. Teresa

 • Veronica Alba says:

  Hello,
  I needed to say that you guys have pretty good service, 24/7 support actualy works here. Problem with our lost passport beetwen seats in the vehicle (it was our mistake) was solved instantly and brought directly to our accomodation soon after we phoned to your support phone. And with big suprise for us there was no extra charge for that service (we just gave big tip to our driver offcourse:).
  Many thanks again,
  Veronica with family

Napiši komentar