1
1

‘Transfersplit Dalmatino’ vam nudi najpouzdanije taxi transfere i prijevoz putnika sa polazištem iz Splita, Dubrovnika i Rijeke

Mi smo obiteljska djelatnost na području taxi prijevoza i prijevoza putnika sa sjedištem u Kaštelima u blizini zračne luke Split/Kaštela.

Svi naši transferi se prilagođavaju željama klijenata uz najbolji omjer cijene i kvalitete, a sav prijevoz putnika obavljamo isključivo sa kvalitetnim vozilima novije generacije.
Naša vozila su opremljena i održavana tako da pruže udobnost i sigurnost svim našim putnicima, a naši profesionalni vozači su odgovorni za maksimalnu sigurnost i opuštenost putnika tijekom cijelog putovanja.

Naša osnovna djelatnost su sve vrste prijevoza putnika od adrese do adrese uz uključenu pomoć naših vozača kod vaše prtljage, uz prethodnu rezervaciju vozila za traženi termin. Osim transfera u ponudi imamo i dnevni najam vozila sa vozačem (izleti) te više dnevni najam vozila sa vozačem (ture).

Naši će vas vozači dočekati na traženoj lokaciji iz vaše rezervacije i odvesti na željenu destinaciju, uključujući sve zračne luke, trajektne luke, marine, gradove ili na neku drugu lokaciju po želji unutar Hrvatske.

Dostupni smo vam od 0-24 za obavljanje traženih usluga prijevoza i možete nas kontaktirati sa povjerenjem u vezi bilo kakvog upita ili zahtjeva na:

  • E-mail:  info.transfersplit@gmail.com  (24/7 za bilo kakav upit, informaciju ili za rezervaciju željenog  termina)
  • Mobitel: 00 385 95 860 3631 (od 08-22, svih 7 dana u tjednu za rezervaciju transfera)

Kontaktirajte nas sa povjerenjem i odgovoriti ćemo na vaš upit u najkraćem mogućem roku

IZLETI:

Krka waterfalls EXCURSION

Slapovi Krke

Plitvice EXCURSION

Plitvice

medjugorje

Međugorje

Dubrovnik

Dubrovnik

Zašto rezervirati transfer kod nas?

  •  Imamo povoljne cijene transfera bez skrivenih troškova
  •  Možete mijenjati rezervaciju bez dodatnih troškova
  •  Imamo isključivo uredna, održavana i sigurna vozila
  • Naši vozači su ljubazni i odgovorni te govore strane jezike
  • Našim klijentima je na raspolaganju 24 satna telefonska podrška
Visa Master Card American expressKombi